Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Kako končati obsedenost z njim?

Kako končati obsedenost z njim?

21.08.2013, Kristina | Foto: arhiv Smrklja

Predstavljamo ti najboljši način, kako ga za vedno pozabiti in začeti novo ljubezensko zgodbo.

Neprestano razmišljaš o svojem bivšem? Ga ne moreš pozabiti? Se ti zdi, da se ne boš nikoli več tako zaljubila? Prenehaj se smiliti sama sebi in raje nekaj naredi, da se to konča. 

Vajini najlepši trenutki: Če neprestano v glavi premlevaš vajine srečne trenutke, se zagotovo bojiš, da ne bo več nikoli tako lepo z nikomer.
Vajini najslabši trenutki: Če neprestano razmišljaš o vajinih prepirih, misliš, da si bila vsega kriva ti in da bi lahko to popravila.

Noben od teh dveh načinov ni primeren, da ga pozabiš in greš naprej. Zaključi z vsemi mislimi nanj, in sicer takole:

1. Naredi načrt

Vsak večer si pripravi seznam stvari, ki jih boš počela naslednji dan. Zapolni si vsak trenutek dneva, da ne boš imela časa za razmišljanje o njem. Seznama se drži skozi cel dan.

2. Piši dnevnik

Zapisuj si v dnevnik vse lepe stvari, ki so se ti zgodile tekom dneva. Če se ti je kdo prijazno nasmejal, če je tvoj kužek naredil kakšno prikupno stvar in podobno. Tako boš pozabila na stare spomine in se vrnila v sedanjost, kamor spadaš.

3. Prevzemi nadzor nad mislimi

Ko boš pomislila nanj, si reci: To je preteklost in spada v preteklost, jaz pa živim tukaj in zdaj! Nato nadaljuj s stvarmi, ki si jih počela medtem. Le na tak način boš počasi pozabila nanj in začela gledati v prihodnost.

4. Pojdi naprej

Najdi si novo aktivnost, kot je, na primer, delo. Tako boš spoznala nove ljudi, si zapolnila čas in celo zaslužila. Vsi dosežki te bodo spomnili, da četudi ne moreš časa zavrteti nazaj, moraš misliti na sedanjost in tukaj in zdaj narediti tako, da bo tvoja prihodnost lepa.

Komentarji

Vzdevek:
Izšla je nova SMRKLJA!

Izšla je nova SMRKLJA!

Ej SMRKLJA, POSLUŠ: že imaš novo Smrkljo? RES JE TOOOOOOOP :)- prijavi se za NAJ SMRKLJO 2015- ponujamo ti SUPER SLUŽBO: postani del Smrkljine ekipe!- mega posterji in nagradne igre- kaj se dogaja z 1D?in še in še:)
RSS Facebook

© 2012 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane